LIVSRIKTIG HÄLSORESA

Livsstilsförändring – vägen till långsiktig förändring


Mår du som du vill må? Lever du din fulla potential? Hur mår din mage? Hur mår du fysiskt / mentalt? Vaknar du utvilad eller vill du bara dra täcket över huvudet? Hur är energinivån under dagen? Lider du av värk och stelhet? Hur ser din hud ut? Du fyller i en hälsodeklaration digitalt och skickar den till mig. På vårt första möte börjar vi med att gå igenom hälsodeklarationen, hur ditt liv ser ut nu, hur du mår och vad du vill och inte vill ha i ditt liv. Vidare gör vi tillsammans en plan för din resa mot välmående, en plan som passar in i ditt liv som det ser ut just nu! Under resans gång behandlar jag dig med de verktyg din kropp behöver och du får hemuppgifter att göra mellan våra bokade möten. 


Varför behöver vi ibland en livsstilsförändring? Det är givetvis individuellt men det handlar om att vi känner oss ur form på ett eller annat sätt. Oavsett om det gäller värk, stress, trötthet, vikt, träning, olust, ensamhet, utmattning, eller vad det än må vara, är mitt mål att du ska komma tillbaka i balans och ur det mönster du hamnat i för att komma vidare till det liv du vill leva.


Detta inkluderas bland annat:

  • Analys och kartläggning av din aktuella livsstil
  • Behandling med lågenergilaser för att aktivera kroppens system på cellnivå, för att aktivera kroppens egen läkande förmåga
  • Djupvågsbehandling vid behov (kan t ex vara aktivering av lymfsystem, öka flödet i fascia eller öka rörlighet i leder/muskler
  • Eventuell justering av kosten
  • Överblick av de förändringar som behövs göras för att du ska uppnå balans, skapa mer energi, harmoni och en hållbar livsstil och hälsa.